sábado, 2 de noviembre de 2013

Pel que fa al procés de la negociació del Conveni, farem una descripció cronològica del procés  endegat per  la Direcció a primers de setembre  :

-          la Direcció de RRHH va convocar al Comitè d’Empresa per fer-nos entrega d’una proposta de Conveni  pels anys 2013 i 2014 . Tanmateix ens va comunicar que la Conselleria de Salut els havien rebaixat els pressupostos i per tant es veien obligats a aplicar mesures per a la disminució  de la despesa que pel 2013 comportava, entre d’altres mesures, retallar-nos una quantitat equivalent a mitja paga.

-          Pel 2014 ens van proposar tot un llistat de mesures que ens van semblar inacceptables i que el Comitè d’Empresa va rebutjar de forma unànime, aquestes mesures eren: una important disminució de dies de lliurança en tots els conceptes: DC, AP, FA, etc... , congelació de la SPP, retirada de les subvencions  dels tiquets menjador, consolidació del 5% en les taules salarials,etc...

-          La Direcció ens va fer una nova proposta: “aparcar” les propostes pel 2014 i pel 2013 supressió d’una quantitat equivalent a mitja paga extra i signatura  del conveni pel 2013 (ara el tenim prorrogat i pendent de negociar i signar) i això voldria dir que si acceptàvem  aquesta proposta , el 1 de gener de 2014 ens trobaríem sense conveni amb les conseqüències que això comportaria.

-          La nostra contraproposta va ser prorrogar el conveni en els mateixos terminis actuals fins a la signatura d’un nou conveni, la direcció va acceptar i posar sobre la taula una darrera proposta : prorrogar conveni fins a 2014 que la ultra activitat el fa vigent fins a final de 2015.

-          El Comitè d’Empresa va votar i va acceptar aquesta proposta per 25 vots afirmatius de 31. Es van abstenir  els membres del sindicat SICTESS i va votar en contra CGT.

-          Com sempre hem dit , tot i que el Comitè va acceptar aquesta proposta per majoria  i va signar un preacord, la signatura del acord definitiu està pendent de referendem vinculant que es celebrarà els dies 7 i 8 de novembre  (el dijous i divendres de la propera setmana) de 7h a 11h, de 14h a 17h i de 20h a 23h. Les taules estaran ubicades al Hall de l’Hospital i de la Maternitat.

-          Es faran assemblees informatives:
                       Dilluns 4 a les 8:15h a l’aula Claude Bernad (Esc.12.4)
                       Dimarts 5 les 8:15h a l’aula Claude Bernad (Esc.12.4)
                       Dimarts 5 a les 14:15h a l’aula 2 de la Facultat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario