viernes, 15 de noviembre de 2013

Últimes noticies


El dia 13, en el Jutjat Social nº21, es va acordar la suspensió de les actuacions en referència a l’augment de la jornada del torn de nit. D’aquesta manera i, de moment, el conflicte queda arxivat.

Aprofitem per comunicar-vos també que ahir, en Comissió Negociadora, vam signar l’acord referendat per la majoria de la plantilla en el passat referèndum.

Com ja saps el dia 13 es va torna a obrir l’aplicatiu de la SPP que romandrà obert fins el 29 de novembre. Us recordem que l’adhesió a la SPP es voluntària i que es necessari sol·licitar-la a la pàgina https://spp.clinic.cat/irj/portal/ . Hem esperat a comunicar-t’ho avui perquè els primers dies donava errors. Ara sembla que ja funciona amb normalitat però, si al introduir les dades et trobes amb algun error, pots remetre la incidència aquí: http://www.intra.csc.es/dsi/tramits.php . Si tens algun dubte, truca’ns.

Finalment, et volem recordar que, com cada any, ja tenim la loteria de Nadal (nº83.415). Qui vulgui, pot passar a comprar-la a l’Administració La Bruixa del Ninot (C/ Provença 131).







No hay comentarios:

Publicar un comentario