viernes, 21 de septiembre de 2012


Benvolgut/da,

Avui ens ha arribat un mail de la Presidenta del C.E. que la Direcció de Recursos Humans li ha enviat amb la informació, que tots els treballadors rebrem al nostre domicili, sobre l'aplicació de l'Acord d’Antiguitat del Conveni General.

Hem de tenir present diferents aspectes. Abans de res has de mirar, en la nòmina d’Agost que la teva antiguitat estigui ben regularitzada segons la teva vida laboral. El procés s’estendrà durant el següents mesos i es durà a terme de la següent manera:

  1. SETEMBRE: apareixerà regulada l’antiguitat i es pagaran endarreriments des de l’1 de Gener de 2012

  1. OCTUBRE: es regularitzarà la carrera (antiga) tot tenint en compte la nova antiguitat. Tots aquells que ja estaven en carrera veuran actualitzat el seu nivell sense haver de fer res. Qui no, i tenint  present la nova antiguitat tingui dret a estar-ho, ho haurà de sol·licitar, doncs es quelcom voluntari, omplint el document oportú penjat a l’intranet (Direcció de Recursos Humans). Per a qui ho desitgi, nosaltres en tenim al local de l’APIHC o bé, clica aquí per baixar-lo. No cal que us espereu a l’Octubre per sol·licitar l’entrada a la carrera, ho podeu fer un cop veieu regularitzada la vostra antiguitat.
Juntament amb la carta d’informació relativa al nou complement d’antiguitat, hi trobaràs uns document que hauràs de lliurar, com a màxim fins el 31.10.12, si estàs d’acord amb la teva antiguitat i que et facultarà per cobrar endarreriments d’antiguitat des de l’1 de Gener de 2011.

  1. NOVEMBRE: es farà el pas de carrera “antiga” al nou Sistema de Promoció Professional (SPP) i es pagaran els endarreriments des de l’1 de Gener de 2012 en concepte de SPP.Si tens qualsevol dubte, ja saps on trobar-nos.

Atentament,

APIHC

No hay comentarios:

Publicar un comentario