lunes, 14 de enero de 2013

Últimes noticies


Benvolgut/da

Avui s’ha celebrat la tercera reunió del Comitè d’Empresa per decidir l’acceptació, o no, de la proposta de la Direcció pel cobrament del 38% d’una d’una mensualitat en concepte “indemnitzatori”.

  • El dia 8 de gener la Direcció de RRHH convoca el CE i fa la proposta tancada de: pagar el 38% a canvi de prorrogar el pla de xoc durant els anys 2013 i 2014 o no pagar res.
L’APIHC va recordar i defensar que aquests diners sortien de l’acord del TLC i per tant, tal com hi diu en aquest acord, havien de passar a formar part de la massa salarial. Nosaltres apostàvem per incloure-ho en el nostre salari mensual. La Direcció va dir que això no era possible perquè aquest diners, actualment, existien només de forma “virtual”. En acabar la reunió vam decidir celebrar una reunió de CE amb l’ordre del dia: posicionament del CE a la proposta de la Direcció.
  • La reunió de CE es va celebrar el dia 11 de gener. Hi va haver diferents posicionaments i noves propostes de diferents grups. Al final del debat es van votar tres propostes:
1.      L’acceptació o no de la proposta de feta per l’empresa.
2.      Seguir negociant.
3.      Fer un referèndum vinculant (proposta feta per l’APIHC i que vam haver de retirar per la no acceptació de la resta de membres del CE).
Un cop retirada la proposta del referèndum nomes quedaven les altres dues per votar. I en fer-ho va guanyar la proposta de seguir negociant.
Després de la reunió del CE, una representació amplia del CE (on hi érem tots el grups) ens vam reunir amb la Directora de RRHH.
La Directora ens va aclarir que la proposta no era negociable, que era una proposta tancada, i que la decisió era acceptar-la o no. També ens va informar que els pressupostos del 2012 estan prorrogats i que per tant, no incloïen els 2300000. Tenen una ordre de la Conselleria de Finances de que en el 2013 no es pot fer res diferent del que s’ha fet en el 2012. Per tant, aquests diners, diu la Direcció que no hi son.
  • Davant d’aquesta informació, avui dia 14 s’ha celebrat un CE per decidir el SI o el NO a la proposta de l’Empresa. Per majoria ha guanyat el SÍ.
Això ha de significar que en la nòmina de gener a d’aparèixer un abonament d’un 38% d’una mensualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario