viernes, 30 de noviembre de 2012

Concentracions al Hall


Benvolgut/da,
                          En una reunió mantinguda amb el Dr. Piqué per parlar del tema de la paga de Nadal, ens va informar que La Direcció del Hospital vol pagar-la i esta fent i ha fet tot el que li demanen des de la Conselleria.
                          El Dr. Piqué ens va dir que esperava que durant aquesta setmana li donessin alguna resposta. La presidenta del Comitè d'Empresa li va respondre que si no teníem noticies a dia d'avui,  el Comitè d'Empresa iniciaria de forma respectuosa i educada, mesures de protesta contra aquesta actitud del Govern de no respondre als treballadors . Avui hem tingut una reunió de tots els grups que composen el Comitè d'Empresa i hem decidit ferconcentracions al Hall dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent de 8 a 11 h i de 14 a 16 h. per tal que  els tres torns de treball puguin venir

                         Esperem comptar amb la teva assistència a les concentracions (pots venir a menjar l' entrepà amb nosaltres). Ningú regala res, ja ho sabem i es per això que hem d’estar plegats per fer-nos visibles i intentar defensar allò que tant treball ens ha costat aconseguir:

UNA SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT

No hay comentarios:

Publicar un comentario