viernes, 15 de junio de 2012


Benvolgut/da,

Avui  s’ha pogut signar l’acord per  prorrogar el conveni col·lectiu vigent fins el 31 de desembre d'enguany tot incorporant els acords assolits el passat 30 de març  d’ Antiguitat i Carrera Professional(SPP).
 En aquest acord , la Direcció fa explicit el compromís de tenir resolts els dos temes abans del final de desembre de 2012 i , per tant abonar les quantitats que ens corresponguin a cadascun de nosaltres en concepte de regularització d’antiguitat i de SPP(Carrera professional) amb efecte retroactiu des del 1 de gener de 2012.
L’acord (clica aquí per veure'l) ha estat possible perquè l’hem subscrit la majoria de la Comissió Negociadora  (AIPS, APIHC i CCOO) . La resta de sindicats amb representació en la Comissió Negociadora estan en desacord , però tampoc han presentat cap proposta alternativa.

La directora de RRHH ha manifestat que la propera setmana continuarem la negociació i ens farà a mans propostes per a la FLEXIBILITAT .

Esperem arribar a nous acords sobre temes pendents per ambdues parts , sense perdre de vista que l’entorn socio-politic-economic actual no ens deixa lloc per a grans pretensions.

Et continuarem informant, i si tens dubtes ja saps on som.

No hay comentarios:

Publicar un comentario