viernes, 30 de marzo de 2012

Informació sobre Carrera Professional,Antiguitat i la paga pendent.


Benvogut/da,
           
AVUI AFORTUNADAMENT I PER FI S’HA SIGNAT ELS ACORDS PARCIALS DE CONVENI QUE FAN REFERÈNCIA A L’ANTIGUITAT I LA CARRERA PROFESSIONAL PER LES INFERMERES, PELS DIPLOMATS I PER A TOTES LES CATEGORIES!
           
            Estem molt satisfetes del resultat del treball realitzat i en el que heu col·laborat molts/es de vosaltres. Com a Associació Professional hem assolit la fita més important!.
            Com ja et varem  informar, aquests acords sobre l’ Antiguitat i la Carrera Professional s’aplicarien  amb efecte retroactiu des del gener de 2012 i entraran en vigor quan es signi el Conveni.
            Mentre treballàvem el document de Carrera (clica aquí per descarregar el document no es pot visualitzar), un dels nostres objectius ha estat incloure a tots els professionals i  donem per complert l’objectiu pel que fa el tema professional. I, també,  en els aspectes econòmics significa una millora per a tothom.
            Farem reunions informatives sobre el document de Carrera Professional i també us explicarem que suposa l’acord d’ Antiguitat. Després de la Setmana Santa t’ informarem de les dates i del lloc.
           
            Referent a la paga pendent, t ’informem que la cobrarem juntament amb la nòmina del mes d’abril.  

            Com sempre ens podreu trobar en el nostre local: Soterrani escala 1 i el telèfon: 93 227 98 82.

Una abraçada,
APIHC

No hay comentarios:

Publicar un comentario