viernes, 28 de octubre de 2011


Benvolgut/da,
Ara es hora de veure les aliances com es configuren per tal de poder arribar a acords de molts temes pendents: Carrera Professional , DPO, antiguitat, tercer cap de setmana , formació, plusos dissabtes....i altres temes que tenim pendents, si tenim en compte que des del 1995 no es fa cap conveni, sinó que s’han fet acords que s’han anat afegint ...
                   Com heu vist , APIHC ha  tornat a treure 9 representants en el Comitè d’Empresa, tot i això te hem  de dir que hi ha hagut molta abstenció, comparant amb les eleccions anteriors, aquesta abstenció ha perjudicat especialment al nostre col·lectiu, perquè es el mes nombrós.
                   Volem agrair la participació de qui ha anat a votar i especialment de qui a pesar del desencís, la incertesa en el futur i el possible desacord amb algunes de les decisions que hem hagut de prendre  durant els darrers temps,continua confiant en la nostra Associació .
                    Esperem que en un futur no gaire llunya tinguem alguna bona noticia en l’àmbit social i professional que puguem celebrar amb tu.

Informació d’interès per els que treballeu els dies 25 de desembre i el 1 de gener (que cauen en diumenge ),aquest any els pagaran com a FOC. 

Per a qualsevol dubte ja sabeu on trobar-nos : tfn. Interior 9882, mail: apihc@clinic.ub.es

Una salutació .

No hay comentarios:

Publicar un comentario