miércoles, 14 de septiembre de 2011

Molt important. Resum CE d'avui 13 de setembre







Benvolgut/da,

Avui dia 13 s’ha celebrat un Comitè d’Empresa en el què s’ha presentat una proposta per ser debatuda en el si del CE per donar resposta a la què l’empresa va presentar el 13 de juliol per pal·liar el dèficit, que com recordaràs consistia en la disminució d’un total de 6 dies de lliurança, i d’altres pèrdues socials.

La proposta avui presentada consisteix en la cessió d’una part dels diners inclosos en massa salarial en el pacte signat el 28 de gener de 2010 ( que l’APIHC no va signar perquè vam considerar que era lesiu pels Diplomats) a canvi de que no hi hagi cap acomiadament ni cap retallada d’altres drets laborals ( que no ens treguin cap dia). Tot això, nomes pels anys 2011 i 2012, i hauria de quedar reflectit en un document signat per la Direcció de l’empresa i pels membres del Comitè d’Empresa.

Els grups que l’han presentat són APIHC i CCOO, i ha estat recolzada per SICTESS. Alguns sindicats han expressat que encara no es donen les condicions extremes de pressió per part de l’empresa per poder-la recolzar( no sabem si per motius electorals...).  Els vots obtinguts són 13 a favor i 7 en contra. Malgrat això, no hem obtingut la majoria del Comitè d’empresa en la votació d’aquesta proposta.

Nosaltres creiem que es un exercici de responsabilitat donar resposta a la situació actual. Creiem que aquesta proposta és viable i no seria tant lesiva com d’altres que s’estan aplicant a l’entorn. I el fet d’unes properes eleccions sindicals no es motiu d’ajornar decisions que poden acabar repercutint en l’aplicació d’altres mesures més cruentes pels treballadors.

La presidenta del CE ha informat verbalment a la Directora de RRHH del resultat de la reunió. Esperem la seva valoració i la seva resposta.

Si tens cap dubte ja saps on trobar-nos, al sótan esc.1 o al 9882.

Una salutació,

APIHC

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario