lunes, 11 de julio de 2011

Noticies recents

Benvolgut/da,


Desprès de un període de silenci de la Empresa sobre les mesures del pla de Xoc i que xoca amb les noticies que anem tenint de la resta de hospitals: Mar, Sant Pau, Taulí , Terrassa .........


Les mesures de contenció de la despesa, com sabeu tenien dos parts , una era l’aplicació de mesures d’eficiència sobre la despesa i si amb aquestes mesures no s’aconseguia arribar al 10% de les retallades proposades per la Conselleria , s’havia d’aplicar les retallades que afecten a la massa salarial dels treballadors i per tant, previsiblement això es el que ens proposaran en la reunió de dimecres .


Ho hem dit sempre que hem tingut oportunitat , però ho tornem a repetir, no pactarem res de res sense la consulta als treballadors i en aquest cas amb les infermeres i els diplomats, es a dir segons quin tipus de decisió s’hagi de prendre, sortirà d’un referèndum entre els treballadors i si s’escau entre infermeres i diplomats.


. A continuació pots llegir la convocatòria de l’empresa on cita al Comitè d’Empresa pel proper dimecres dia 13 de juliol. T’informarem dels temes tractats tan bon punt s’acabi la reunió .


Més avall et deixem el link on pots escoltar l’entrevista que el Dr. Piqué va mantenir amb RAC1 (no et quedis només amb l’entrevista escrita clica el “play” del titular per poder escoltar-la).


Salutacions.
APIHC


CONVOCATORIA
A l’atenció de la presidenta del Comitè d’Empresa:


Benvolguda Mª Luz,
Agrairem feu extensiu a tot el Comitè d’Empresa la següent convocatòria:


Dia: dimecres 13 de juliol
Hora: 13:00h
Lloc: Aula Claude Bernad (escala 12 planta 4)


Ordre del dia:


- Plus d’Antiguitat
- Eleccions Sindicals
- Mesures Pla de Xoc
- Precs i preguntes.


Cordialment,
Sra. Mª Jesús Santos Montero
Directora de RRHH
Hospital Clínic de Barcelona


Link a l’entrevista al Dr. PiquéNo hay comentarios:

Publicar un comentario