miércoles, 6 de abril de 2011

PLA DE XOC, DUR I SENSE ANTECEDENTS COMPARABLES.



Benvolgut/da,

Avui l’empresa  ha convocat al C.E per explicar el pla de xoc per a la disminució de la despesa que pel Clínic suposa una reducció del pressupost anual de 24M € dels quals14.2M€ corresponen a despeses de personal i 9.8M € a consums i d’altres.

Ens han informat també del tancament definitiu de 71 llits sense especificar quins seran.
A mes d’aquest llits definitius , a l’estiu tancaran els següents:

 -Juliol   : 107.llits
- Agost   :249.llits
- Setembre  :97llits.

Han anunciat el tancament definitiu de les urgències del carrer Valencia que es farà efectiu al final d’aquest mes d’abril.

La directora de RR.HH ens ha demanat la creació d’un grup de treball del Comitè d’Empresa  per començar a treballar des d’aquest mateix divendres en l’adopció de “mesures transversals de personal” (reducció de lliurances i conceptes, reorganització de vacances, etc......)amb l’objectiu de minimitzar l’impacta que tindrà sobre la plantilla estructural el tancament de llits i la disminució de l’activitat  .No hi ha cap garantia de que l’adopció d’aquestes mesures , asseguri la continuïtat de tots nosaltres!!!!!!!!!

No ens han dit quins son els períodes de tancament de les unitats afectades ni quines son les unitats.
Tampoc ens han pogut aclarir fins quan hauran d’aplicar aquestes mesures , tampoc ens han donat la informació que reiteradament els havíem demanat .

La direcció de l’hospital ha informat que la paga de “febrer”
la pagaran amb la nomina de  l’abril.

Et recordem que demà hi ha una assemblea informativa  a les 14h a l’aula 2 de la facultat.  Es molt important la teva assistència.

Com sempre et donarem la informació  de manera immediata .

ESTEM TOTALMENT EN CONTRA DE LES RETALLADES A LA SANITAT. 
ESTEM A FAVOR D’UNA SANITAT PUBLICA DE QUALITAT.


APIHC

No hay comentarios:

Publicar un comentario