jueves, 14 de abril de 2011

Benvolgut/da,

Aquest són els fets que s’han produït a data d’avui i fins aquesta hora: 12:20 hores.


A les 9h d’avui dia 14/04/11:

L’empresa vol que el personal gaudeixi del major número possible de conceptes de lliurança dintre del període de tancament de les seves unitats.
El CE li ha respost que el gaudiment de lliurances està regulat pel conveni col·lectiu.
L’empresa davant del que ha considerat una postura negativa a la negociació de les lliurances ens ha anunciat que sol·licitarà l’obertura del procés per aplicar l’article 41 de l’estatut dels treballadors.
T’adjuntem el text de l’article per a que el puguis llegir.
Nosaltres pensem que aquesta mesura es precipitada perquè tenim el convenciment que la majoria de les persones te la voluntat de gaudir les vacances dins del període de tancament de cada unitat.
L’article 41 permet a l’empresa modificar substancialment les condicions de treball si existeixen provades raons econòmiques i administratives.
L’empresa no ha deixat clar si aquest article el volen aplicar tan sols a les vacances o a altres conceptes i tampoc durant quant de temps.


A les 11:30h :

Ens acaba d’arribar la sentència on ens notifiquen que s’han de repetir les eleccions sindicals.  Això vol dir que el Comitè d’Empresa actual és el que hi havia abans de les eleccions.



AVUI A LES 14: 00 HORES HI HAURÀ UNA ASSEMBLEA INFORMATIVA DEL CE AL HALL!!!  T’ ESPEREM

IGUALMENT ET RECORDEM LA CONCENTRACIÓ D’AVUI A LA PLAÇA SANT JAUME. EL PUNT DE TROBADA DEL PERSONAL DEL CLÍNIC ES A LES ESCALES DE LA CATEDRAL A LES 17H.

Et mantindrem informat.

Una salutació,
APIHC

No hay comentarios:

Publicar un comentario