martes, 1 de marzo de 2011

Seguiment a 1 de Març

Bona dia a tot@s,




Ahir a 2/4 de 10 varem mantenir una reunió amb el Director de RRHH, entrevista que havíem sol·licitat la passada setmana en veure l’allau d’informacions que corrien per l’hospital.

Ens ha dit que fins el dia d’avui no tenen cap directriu concreta per part de la Conselleria,ni el Clínic, ni la resta d'Hospitals , però que sap que s’estan fent reunions a tots nivells:Directors d’Hospitals,Directors de RRHH ,etc…i que tots estan a la espera d’indicacions concretes i que lògicament tan bon punt les tinguin les comunicaran al Comitè d’Empresa , com no pot ser d’un altra manera.

També sabem que ahir a la tarda havia una reunió del Cat Salut a la Conselleria i que cap la possibilitat que rebaixin el preu i numero d’alguns contractes programa i que sembla que s’està mirant d’agrupar prestacions en hospitals que fan tots les mateixes intervencions.

Fora d’això, no hi ha cap informació que la que cada dia llegim als diaris i veiem per la tv i que parlen de les retallades del 10%.Es veritat que hem llegit la instrucció 1/2011, però no cal que donem idees, que ja sortiran quan toqui, si toca. Tampoc cal cridar al llop.

L’APIHC no desmentirà cada rumor que surti , simplement ens ocuparem en subministrar la informació que ens vagi arribant , perquè tal com saps sempre hem pensat que la informació es teva, nosaltres te la donem i tu te l’administres i prens les decisions que creguis mes adients, i sempre aclarint els dubtes que se’t puguin generar.

En aquests temps d’intoxicació informativa, mes que mai es important que davant qualsevol dubte, ens truquis i si esta a les nostres mans, l’aclarirem el que sabem.



Una abraçada.

APIHC

No hay comentarios:

Publicar un comentario