lunes, 28 de marzo de 2011

Hola a tot@s,
                    Aquest matí (divendres 25 de març) s’ha reunit el Comitè d’Empresa i per unanimitat hem decidit:
1-Fer arribar una carta al Director general i a la Directora de RRHH sol·licitant informació econòmica, informació sobre les plantilles , detall sobre la massa salarial, etc....tota la informació necessària per poder fer un anàlisis de la situació actual i tenir un punt de partida fiable , quan comencem a parlar de les possibles retallades.
2-Sol.licitar l’abonament de la mitja paga que queda per cobrar (la paga de febrer)
3-Convocar assemblees de treballadors per a donar la informació , tan bon punt la tinguem.  
També ens ha comunicat el president del Comitè que la Directora de RRHH, te la intenció de reunir-se amb el Comitè d’Empresa dimarts o dimecres de la propera setmana per parlar de vacances i tancaments. En aquest punt es quan se li ha demanat al president que fes la sol·licitud escrita de la informació necessària.
Som conscients de l’angoixa i el neguit que ens esta generant a tots (fixos i suplents )la situació d’incertesa per la manca de noticies .
Avui teòricament, la Direcció del Hospital s’havia de reunir amb el CatSalut per a fer la proposta  conjunta que havia treballat cada Institut pel que fa a la disminució de la despesa que com sabeu tal com ens havien dit havia de ser d’un 10% global.
Esperem que tinguin alguna resposta i el dilluns ens puguin fer a mans alguna informació i immediatament os la farem arribar.
Qualsevol dubte, ja sabeu com sempre......ens podeu posar un mail o ens podeu trucar .

No hay comentarios:

Publicar un comentario